
Gezi için Kuşadası’ndan Hareket Saati: 09:00
Gezinin Tahmini Tamamlanma Saati: 17:00
· Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Ziyaretçi ve Tanıtım Merkezi
Yaban Hayatı Müzesi
· Doğanbey: Tarihi Rum Köyü
· Milet (Miletos) Antik Kenti ve Milet Müzesi Gezisi
· 
ÖNEMLİ AÇIKLAMA:
1- Gezi ücretsizdir. Katılımcılar kendi kafile otobüsleri ile seyahat edebileceklerdir. Yeme-içme giderleri geziye katılanların kendileri tarafından karşılanacaktır.
2-Ören yerlerine ve müzeye ücretsiz giriş için ilgili makama yazı yazılmıştır. Gerekli izinlerin alınamaması durumunda katılımcıların müzekart alması gerekecektir. Bu konuda yakında duyuru yapılacaktır.
3- Ören yerleri, antik kent ve müze gezileri için müzekart alınması gerekmektedir. Gezi ekibi çok kalabalık olacağından, gezinin aksamaması için gezi öncesinde müze kart alınmış olması gerekmektedir. İnternetten 100 TL’ye dijital veya mobil müzekart alabileceğiniz gibi, e-devletten öğrenci belgesi ibraz ederek müzelerden 50 TL’ye indirimli müze kart almanız da mümkündür. 2025 yılı müze kart fiyatları için tıklayınız.
TANITIM BROŞÜRLERİ
(Gezi rehberi temin olanağı bulunmadığından gezi yerleri hakkında önceden bilgilenmenizi tavsiye ederiz)
İl ve İlçeler:
Aydın Tanıtım Broşürü için tıklayınız
Kuşadası Tanıtım Broşürü için tıklayınız
Örenyerleri (Antik Kentler):
Priene Antik Kenti Broşürü için tıklayınız
Milet (Miletos) Antik Kenti Broşürü için tıklayınız
Milet (Miletos) Müzesi Broşürü için tıklayınız
3 BOYUTLU GÖRSELLER
Örenyerleri (Antik Kentler):
Priene ören yeri için tıklayınız.
Priene ören yeri manzarası için tıklayınız.
Milet ören yeri için tıklayınız.
Kuşadası’ndaki Gezilebilecek Yerler:
Güvercinada Kalesi için tıklayınız.
Öküz Mehmetpaşa Kervansarayı için tıklayınız.
AYDIN’daki Tüm Gezilecek Yerler için tıklayınız